Peer pastinaak soep.
Een heerlijk gezonde, verwarmende en zoete verwensoep.
Als je wat kouwelijk bent is het een goed idee om je eigen innerlijke ‘kacheltje’ op te stoken met verwarmende voeding.
Daarmee stimuleer je je spijsvertering en zorg je voor extra warmte van binnenuit.
Dit zorgt ervoor dat je meer voedingsstoffen kunt opnemen, een betere weerstand krijgt, een betere circulatie en je jezelf wat blijer voelt.
De moeite waard dus!
Zoals deze heerlijke soep dus!

Ingrediënten:
• 400 gram pastinaak
• 250 gram peer
• 1 ltr. bouillon (van 2 bio bouillon blokjes of zelfgemaakte bouillon)
• 2 thl.. kerriepoeder
+ 2 thl.. korianderpoeder
• handvol paranoten
• 1 eetl.. kokosolie
• keltisch zeezout en zwarte peper naar smaak
Bereiding:
Voeg dan de kerrie en koriander poeder toe en fruit nog 1-2 minuten mee.
Pureer de soep met een staafmixer. Voeg eventueel nog wat extra water toe om te verdunnen.
Tot slot peper en zeezout naar smaak toevoegen en serveren met wat gehakte paranoten.
Goed om te weten:
Selenium is een belangrijk sporenelement dat veel mensen tekort komen en belangrijk is voor je schildklier, prostaat en lever.
Meer geneeskrachtige soep inspiratie?
Download nu gratis het geneeskrachtige soepen e-book. Echt een aanrader!
[mc4wp_form id=”2562″]

Enorme kater? Alcohol slecht verdragen? Oorzaak en natuurlijke oplossingen!
Altijd een enorme kater? Verdraag je geen alcohol? Je drink een paar biertjes of wijntjes en de volgende dag heb je een overdreven kater. Echt! Het lijkt wel alsof je door een bus bent overreden! Je komt tot niets die dag. Óf je staat op zijn kop na het drinken...
Snelle Kurkuma latte (golden milk)
Snelle Kurkuma Latte. Heerlijk, geneeskrachtig & lekker. Ik kan echt genieten van een heerlijke Kurkuma Latte. Lekker kruidig, verwarmend en echt even een momentje voor mijzelf. Ideaal als je wat minder koffie zou willen drinken. En om je lever te...
Altijd ziek van wijn? Lees dit!
Altijd ziek na wijn? Balen! Je wordt ziek na het drinken van wijn. En je hebt dit niet bij andere alcoholische dranken. Dit komt waarschijnlijk door het conserveringsmiddel sulfiet wat wordt toegevoegd aan wijn. Veel mensen zijn gevoelig voor het stofje...